1Kor 1,25

Odjezd na Mladifest s CK Vanado Brumov

21. 7. 2013 0:53
Rubrika: Akce

Informace o odjezdu do Medjugorje s CK Vanado Brumov a program Mladifest 2013.

Odjezd v pondělí 29. 7. 2012 z Brumova

v 16:00 nakládání zavazadel do autobusu v areálu firmy Javorník, ulice Kloboucká v Brumově. V 16:15 odjezd z Brumova. Zastávky: Štítná a v 17:00 Uherský Brod - Tesco. Příjezd do Morkovic.

Vedoucím přepravy je Míša Solařová z Nedašova, bude mít seznam účastníků, usadí vás podle zasedacího pořádku, zkontroluje při nástupu pas a OP.

V 18:00 bude v kostele v Morkovicích mše sv. po které se a odjíždíme. Noční přejezd do Chorvatska s krátkými zastávkami.

Oproti plakátku jsme učinili v programu změnu. Místo Splitu navštívíme město Zadar, které má také mnoho památek a projedeme se trajektem po moři na blízký ostrov, kde jsou velmi krásné pláže na koupání. Mějte proto sebou chorvatské kuny, bude také možné trajekt zaplatit společně a vybrat peníze v českých korunách. Cena je kolem 100Kč, Určitě tuto změnu programu oceníte.

Jsou ještě volná místa. Během tohoto týdne se někteří z vážných důvodů museli odhlásit, proto jsou ještě čtyři volná místa. Velmi vás prosím řekněte o této možnosti svým kamarádům a známým. Jedou s námi lidé z Valašska, z Boršic u Blatnice, Blatničky a okolí, Šternberka, Brna, Zlína a dalších míst.  Věřím, že jsou mezi námi lidé, které Panna Maria k sobě volá, ale je jim to potřeba říct.

Ubytování máme asi 600 m od kostela. V penzionu Verité a v domě naproti, kde bude pro všechny stravování.

Platby. Všichni již máte zaplacenou zálohu a jen málo z vás ještě nezaplatilo doplatek. Udělejte tak prosím během tohoto týdne. Peníze za pojištění se vyberou v Morkovicích před mší sv. Eura za noclehy a polopenzi se budou vybírat až v Medjugorje poslední den pobytu.

Všechny vás prosím o modlitbu za pouť i za sebe navzájem. Věřím, že i s vaší pomocí se autobus ještě naplní.

S pozdravem a požehnáním P. Josef

 

Zobrazeno 1010×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz